Kontakt: 0431-41 55 40  |  info@pm-sweden.se
Snabbkontakt:   

 

Gruppenbild_BL_egenOm BeautyLine

I BeautyLine serien erbjuder vi dig en rad olika högkvalitativa kosmetikprodukter som är perfekt anpassade för din hy. Naturliga ingredienser försäkrar oss om högsta möjliga dermatologiska tolerans och varsamma tillverkningsmetoder garanterar högsta möjliga renhet och kvalité. Din hud blir slätare, fina linjer och rynkor slätas märkbart ut. Vår rengöring innehåller ett anti-agingsystem som hjälper dig att hålla din hy ung och frisk upp i en hög ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) transporterar alltid näringsämnena till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Våra produkter uppfyller allt du förväntar dig av en bra rengöring, vård och anti-aging och du kommer känna hur din hud slappnar av och regenererar sig. Över 20 års erfarenhet av högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar det.

Se mer på PM-International.com >>

Besök PM-International
Citat BL
Jag har jobbat med hudvård i över 19 år och skillnaden var markant när jag började använda Q10 Oxy Repair. Efter bara en natts användande märktes det att de mörka ringarna och stramheten runt ögat lättat. En superprodukt!
Zenita Axelsson, President's Team