Om Fitline & Sport

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig inte bara med optimal näringsförsörjning utan de är dessutom helt säkra att använda.

Alla FitLine produkter testas regelbundet av Biokemiska institutet vid det berömda Tyska Sportuniversitetet i Köln. Du kan läsa mer om detta i den så kallade “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland. Produktsäkerheten och att en produkt är helt dopingfri är väldigt viktigt för både proffesionella idrottsmän och hobbyidrottare. Detta är varför vi agerar otroligt ansvarstagande vad gäller säkerheten.

Vi har arbetat väldigt nära och tryggt med olika idrottsförbund, landslag och idrottare i världsklass under många år. Bland våra samarbetspartners hittar du det Tyska och Österrikiska Skidförbundet (DSV och ÖSV), Tyska Ishockeyförbundet (DEB), Tyska Cykelförbundet (BDR) och det Tyska Nordic Waling-förbundet (DNV). Kvalitén på våra sportprodukter och dess exemplariska stöd i elitsport har också lett till att Österrikes Sporthjälp rekommenderar våra produkter till nästan 500 idrottare.

Se mer på PM-International.com >>