fitline

Fitline

Fitline kosttillskott hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Hur produkterna kan hjälpa dig

Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med våra produkter. Här kan du läsa mer om vår Sport-serie

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalité och renhet i våra produkter.

Se mer på PM-International.com >>

TÜV - Ett oberoende laboratorium 

TÜV SÜD ELAB GmbH verkar som ett externt och helt oberoende laboratorium som regelbundet analyserar och kvalitetssäkrar våra produkter enligt olika kvalitetsparametrar. Utöver alla de rigorösa renhets – och kvalitetssäkringsanalyser som vi själva genomför, kontrolleras vi även av TÜV SÜD ELAB som en oberoende kontrollant.

TÜV SÜD ELAB GmbH är ett till hundra procent ägt dotterbolag till TÜV SÜD AG och arbetar sedan många år som en professionell laboratorieavdelning för Livsmedelsanalys, Vatten – och Miljöteknik och Medicinsk Laboratorieservice. Den snabba och exakta analysen av olika produktprover samt den kompletta konsultationen till samarbetspartners, räknas som en av företagets viktigaste kompetenser.

TÜV SÜD ELAB GmbH Laboratorium uppfyller alla krav enligt DIN EN ISO/IEC 17025:2005 och är ackrediterat av DAkkS under ackrediteringsnummer D-PL-14390-01-00.